Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Beques i concurs de la Fundació Maria Ferret

ferret | 25 Abril, 2007 22:24 | facebook.com google.com

Beques d'actuació o d'investigació Fundació Maria Ferret

Una de les finalitats de la Fundació és convertir-se en element dinàmic dins el món de l'educació i el lleure, mitjançant la promoció d'activitats i estudis en la línia de pensament i de principis del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca

Incidir en el camp educatiu i desenvolupar polítiques pedagògiques progressistes i avançades són alguns dels fonaments de la Fundació Maria Ferret.

 (Segueix)

La presència de Maria Ferret a Mallorca

ferret | 11 Abril, 2007 22:28 | facebook.com google.com

Dimecres, dia 11 d'abril, és convocada la reunió ordinària de la Comissió Executiva de la Junta del Patronat de la Fundació Maria Ferret.
Segons les informacions que tramet el president, Josep Lluís Riera, mentre s'efectua l'esmentada reunió, s'hi fan presents dues persones entranyables que hi són molt ben acollides: d'una banda, n'Elvira Bonnín, persona fortament vinculada al Guiatge de Mallorca durant tota la seva vida; i de l'altra, na Maria Ferret, fundadora del Moviment i presidenta vitalícia de la Fundació mallorquina que porta el seu nom.

 (Segueix)

Fundació Maria Ferret i UIB col·laboren

ferret | 03 Abril, 2007 11:34 | facebook.com google.com

En un dels darrers actes protocolaris que presideix l'actual rector de la Universitat de les Illes Balears, Avel·lí Blasco, poc abans que prengui possessió del càrrec la nova rectora Montserrat Casas recentment elegida, la Fundació Maria Ferret, lligada al Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, signa amb la Universitat de les Illes Balears un conveni de col·laboració molt significatiu.

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb