Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Centenari del Moviment Escolta i Guiatge

ferret | 29 Juliol, 2007 09:09 | facebook.com google.com

Amb el lema Un món, una promesa, enguany se celebra arreu del món el Centenari de l'Escoltisme. Arreu dels Països Catalans, també a Mallorca, se celebra de formes diverses que el Moviment Escolta compleix cent anys.

Tot recordant que entre l'1 i el 9 d'agost de l'any 1907 es munta a l'illa de Brownsea, a Dorset (Regne Unit) el primer campament escolta liderat pel fundador de l'Escoltisme Lord Robert Baden-Powell.

 (Segueix)

Projecte Gatamoix a les Cases del Poble Nou, Alcúdia

ferret | 14 Juliol, 2007 22:03 | facebook.com google.com

Dissabte, 14 de juliol, el Camí de les Cases del Poble Nou s'omple de gent que hi transita amb la finalitat d'inaugurar-hi les instal·lacions que la Fundació Maria Ferret s'ha encarregat de restaurar, per tal de deixar-les a disposició d'aquella gent que vulgui utilitzar-les.

Gent de la ciutat d'Alcúdia, de Pollença, de sa Pobla, i d'altres indrets de Mallorca s'hi fa present per escoltar les documentadíssimes explicacions que hi fa l'expert i prestigiós coneixedor de la contrada, el professor Mateu Colom.

Instal·lacions de les Cases del Poble Nou, dins el terme municipal d'Alcúdia

 (Segueix)

VII Trobada d'Antics Escoltes de Catalunya, Mallorca i València

ferret | 13 Juliol, 2007 20:59 | facebook.com google.com

Són un grup de gent que, en un moment o altre, han estat actius en l'Escoltisme o en el Guiatge, ja sigui com a al·lots/al·lotes de les unitats, ja com a caps i responsables o com a pares i mares... Gent que estan agraïts a l'Escoltisme i al Guiatge per tot el que n'han rebut.

Per això volen ajudar que el Moviment Escolta i Guiatge continuï endavant al nostre país en el seu propòsit de formar ciutadan/es responsables i cristian/es compromeso/es...

 (Segueix)

Bases del X Concurs de fotografia, Fundació Maria Ferrer 2007

ferret | 10 Juliol, 2007 19:13 | facebook.com google.com

Bases del X Concurs de fotografia de la Fundació Maria Ferret (2007)

 1. Participants:

  La convocatòria és oberta a totes les persones sense distinció d'edat ni nacionalitat.
  Els concurs es divideix en dues categories:
  - Premi Jove. Sense límit d'edat.
  - Premi Maria Ferret. Sense límit d'edat.

  Tema: Un món una promesa: 100 anys d'Escoltisme

 2.  (Segueix)

Jornada de portes obertes a les Cases del Poble Nou, Alcúdia

ferret | 06 Juliol, 2007 08:03 | facebook.com google.com

El Patronat de la Fundació Maria Ferret --- Escoltisme i Guiatge de Mallorca --- convida tothom a l'acte inaugural de la reforma de les Cases de Poble Nou -situades al Camí dels Establidors del Puig de Sant Martí, pocs quilòmetres abans d'arribar a la ciutat d'Alcúdia, des de Palma-, que es fa dissabte dia 14 de juliol a les 19:00 hores.

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb