Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Albada Escolta a s'Amarador

ferret | 06 Agost, 2007 21:52 | facebook.com google.com

Arriba a la Fundació Maria Ferret una notificació provinent de l'Associació Antics Escoltes de Mallorca que, molt amablement i afable ens comunica que des de la Secretaria General del MEGM s'ha rebut el missatge que es reprodueix tot seguit per a general coneixement.

 (Segueix)

El Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca necessita personal

ferret | 03 Agost, 2007 09:23 | facebook.com google.com

Des de l'Associació Antics Escoltes de Mallorca arriba a la Fundació Maria Ferret, juntament amb les salutacions del president Eduard Mas, una comunicació segons la qual el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca necessita personal:

"Pot ser sabeu d'algú que hi pugui estar interessat, si fos el cas passeu-li aquesta informació: S'ha obert una convocatòria per fer feina a la secretària tècnica del MEGM. Tots els interessats, enviau currículum a secretarigeneral@megm.org. Moltes gràcies".

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb