Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

VII Trobada d'antics escoltes dels Països Catalans

ferret | 27 Setembre, 2007 16:16 | facebook.com google.com

Enguany que se celebra el centenari de l'Escoltisme, les Associacions d'Antics Escoltes d'arreu dels Països Catalans celebren la seva VII Trobada.
Ho fan els dies 12, 13 i 14 d'octubre.

Com en totes les que s'han celebrat anteriorment, gent de Mallorca fa comptes de fer-s'hi present. Tota la pàgina 5 del butlletí núm. 172 que edita l'Associació d'Antics Escoltes de Mallorca, Noves, es dedica a aquest esdeveniment i a la programació dels actes que hi són previstos.

 (Segueix)

Gent mallorquina a Nova York: Fira Mundial de Músiques de la Mediterrània

ferret | 03 Setembre, 2007 20:34 | facebook.com google.com

Un dels patrons de la Fundació Maria Ferret està damunt fulla, aquests dies, degut a l'organització d'una activitat cultural sense precedents en la història: Antoni Torrens aconsegueix que la colla de Dimonis d'Albopàs, entre d'altres, actuïn al Parc Central de Nova York.

Els dimonis i xeremiers de sa Pobla promocionen Balears a Nova York, actuant en el marc del New York World Festival dedicat enguany a la Mediterrània.

De la mà d'Antoni Torrens, president de l'Associació Albopàs de sa Pobla, i l'entusiasme d'un grup de joves neix aquesta colla de dimonis de sa Pobla, que participa el 16 de setembre de 2007 a la Fira Mundial de Músiques de la Mediterrània al Parc central de Nova York.


Antoni Torrens, portant la Flama de la Llengua
a la Diada per la Llengua i l'Autogovern,
organitzada l'any 2007 per l'Obra Cultural Balear
a la Plaça Major de Palma

 (Segueix)

Simposi sobre Escoltisme a l'Institut d'Estudis Catalans

ferret | 03 Setembre, 2007 16:59 | facebook.com google.com

Arriba a les mans del president del Patronat de la Fundació Maria Ferret un article tramès per Albert Palou, Comissari del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, relatiu a un Simposi sobre Escoltisme.

Es tracta d'un article publicat a El Correu núm. 62 que es fa ressò del simposi que va organitzar l'Institut d'Estudis Catalans, en el qual el MEGM hi va participar amb una ponència.


Simposi escolta a l'IEC.pdf

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb