Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Nova direcció en l'Associació d'Antics Escoltes de Mallorca

ferret | 20 Febrer, 2008 22:31 | facebook.com google.com

L'Associació d'Antics Escoltes de Mallorca acaba de fer públic, amb la puntualitat i cura que la caracteritza des de fa dècades -gràcies a la labor inestimable de l'infatigable i bon company escolta Eduard Mas, el Butlletí Noves núm. 177, que inclou la programació de les activitats que organitza l'entitat en dates properes i la informació acurada sobre les desplegades darrerament.


Butlletí Noves 177.pdf

S'hi remarca la constitució de la nova Junta Directiva, triada a la XXI Assemblea Ordinària celebrada al monestir de Lluc el proppassat 3 de febrer, d'on surten elegits els onze membres que la componen a l'actualitat, presidits per Santi Hernàiz Alfosea.

S'hi despunta la voluntat d'esdevenir un veritable Aplec Scout d'Escoltes i Guies que deixen de fer servei als Agrupaments, i que volen seguir connectats a l'estil de vida que ofereix l'Escoltisme. Bona ruta! Fent Camí... Fent País... Fent Vida...

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb