Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Convocatòries de la Fundació Maria Ferret

ferret | 22 Abril, 2008 21:08 | facebook.com google.com

Amb el tema La natura del meu barri, la Fundació Maria Ferret, lligada al Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, com acostuma a fer cada any, convoca el Concurs de Fotografia que enguany arriba a la seva XI edició, d'acord amb les bases que es fan públiques en aquest mateix mitjà.

 (Segueix)

Cent anys d'un projecte educatiu jove, l'Escoltisme a Mallorca

ferret | 13 Abril, 2008 17:52 | facebook.com google.com

Josep Lluís Riera, president de la Fundació Maria Ferret, en unes jornades sobre Escoltisme fetes a la UIB els dies 13 i 14 de març de 2008, ha presentat una ponència amb el títol “Cent anys d’un projecte Educatiu Jove”, el text de la qual es reprodueix tot seguit:

 (Segueix)

Darrer butlletí "Noves" de l'Associació d'Antics Escoltes de Mallorca

ferret | 03 Abril, 2008 08:13 | facebook.com google.com

Com cada mes, abans que s'acabi el març de 2008, l'Associació d'Antics Escoltes de Mallorca edita i publica el seu butlletí Noves, que surt amb el núm. 178, amb les cròniques de les activitats passades i el calendari de futures a les quals es convoca i es desitja de retrobar-se.

Seguint els modes i maneres d'avui dia, es demana que s'hi enviïn més adreces de correu electrònic, d'altra gent amiga i coneguda, com també col·laboracions per a publicar al butlletí.

Es fa a saber que, amb el nou format de la revista, hi cap molt de material i se li pot donar més contingut: s'hi poden enviar comentaris a les activitats, suggeriments, articles d'opinió, fotos i relats de viatges, històries i batalletes, queixes, crítiques i alabances, el que es vulgui.

Enhorabona a la gent responsable d'aquesta publicació que contribueix enormement a mantenir unit l'Aplec Scout que integra l'Associació d'Antics Escoltes de Mallorca.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb