Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Fundació Maria Ferret convoca Beques 2008

ferret | 30 Maig, 2008 10:03 | facebook.com google.com

Una de les finalitats de la Fundació Maria Ferret és convertir-se en element dinàmic dins el món de l’educació i el lleure, mitjançant la promoció d’activitats i estudis en la línia de pensament i principis del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Incidir en el camp educatiu i desenvolupar polítiques pedagògiques i progressistes i avançades són alguns dels fonaments de la Fundació Maria Ferret.

L’actuació de la Fundació Maria Ferret no ha de quedar restringida a l’àmbit exclusiu de l’escoltisme i el guiatge, ha de ser una entitat oberta a la societat, amb incidència positiva en el desenvolupament educatiu i social del país, potenciant i fent promoció dels valors, tarannà i objectius propis de l’escoltisme i el guiatge.

Una de les eines que utilitza la Fundació per tal d’aconseguir-ho és la concessió d’una beca anual d’actuació i investigació, d’acord amb la línia educativa fixada conjuntament pel Patronat d ela Fundació Maria Ferret i l’Equip de Comissariat del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Vet ací la convocatòria feta pública:

Bases BEQUES FMF_2008.pdf

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb