Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Quinze anys de la Fundació Maria Ferret

ferret | 19 Setembre, 2008 16:36 | facebook.com google.com

Enguany es compleixen els primers quinze anys de la Fundació Maria Ferret.

L'any 1993, gairebé quaranta anys després que s'implanti a l'illa el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, gràcies a la labor infatigable, persistent i entranyable del matrimoni català Eladi Oms Zimmer / Maria Ferret Español, comença a caminar la fundació que porta aquest nom.

Durant tot aquest temps ha duit a terme activitats nombroses, encaminades a donar suport a iniciatives tendents a difondre l'esperit i l'organització de l'Escoltisme i el Guiatge a l'illa de Mallorca. Particularment amb la gestió acurada d'alguns centres i albergs que s'encarrega de mantenir i endreçar.

El Patronat de la Fundació Maria Ferret -escoltisme i guiatge de Mallorca- es complau a convidar a un sopar de germanor d'antics membres del patronat, amb motiu d'aquest quinzè aniversari.

L'acte inaugural té lloc divendres, 19 de setembre de 2008, a les Cases de Poble Nou, dins el terme municipal d'Alcúdia, on la vetlada comença amb una visita que permet veure i recórrer la reforma de les Cases i la projecció de les imatges del Camp de rutes Gatamoix '08.

La Secretaria de la Fundació s'afanya a enllestir tots els detalls d'una trobada com aquesta.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb