Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Taula rodona sobre educació en el lleure i societat

ferret | 17 Gener, 2009 22:05 | facebook.com google.com

 Banner de la campaña: en tu declaración de la renta no te quedes en blancoAlbert Palou informa que l'Escola de Formació de Caps del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, amb motiu del seu 25è aniversari, ha organitzat una Taula Rodona sobre "Educació en el lleure i societat".

Prega de donar-ne difusió entre tots els contactes, com també des d’aquest blog de la Fundació Maria Ferret.

Són vint-i-cinc anys fent escola... que han de servir perquè hi intervenguin el director general de Joventut del Govern de les Illes Balears, Joan Artigues; la consellera de Joventut del Consell de Mallorca, Josefina Ramis; la vicepresidenta del Consell de la Joventut de les Illes Balears, Marta Carrió; i el regidor d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de sa Pobla, Guillem Crespí Barceló.

Modera la taula rodona el president de la Fundació Maria Ferret, Pep Lluís Riera.

Aquest acte, obert a tothom que en tengui ganes, es fa divendres, 23 de gener de 2009, a les 20:30 hores, a sa Congregació-Espai Jove de sa Pobla (carrer del Rosari, 25).

S'hi adjunta la invitació i l'enllaç amb el mapa que pot facilitar-hi l’arribada.

Maria Ferret compleix 85 anys!

ferret | 10 Gener, 2009 22:37 | facebook.com google.com

Com un dels antics col·laboradors en tasques educatives a l'interior del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, a la dècada dels anys 60, no puc deixar passar aquesta data del 10 de gener de 2009, sense fer-ne esment.

Vull aprofitar l'avinentesa per fer arribar la nostra felicitació sincera i sentida, en nom de tantíssima gent amiga -i en nom propi-, a qui en va ser Cap durant molts anys: la principatina Maria Ferret i Español, vídua d'Eladi Homs Zimmer, introductors de l'Escoltisme i el Guiatge a l'illa mallorquina.

Na Maria Ferret compleix avui els seus 85 anys! Enhorabona! Felicitacions!

 (Segueix)

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb