Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

A l'antic "boy scout" Josep Segura i Salado, bon amic i antic company de feina arxivística

ferret | 19 Gener, 2017 18:00 | facebook.com google.com

Mentre m'empàs el berenar, al bar de Ciutat on acostumen a preparar-me un llonguet ben exquisit, llegint el diari, m'adon de la mort recent del bon amic i antic company de feina a l'Arxiu del Regne de Mallorca, l'antic escolta Josep Segura i Salado

 (Segueix)

Paquita Bosch, de Magrinyà, a dalt la carena

ferret | 12 Gener, 2017 11:09 | facebook.com google.com

Aquest dijous, 12 de gener, la gent que l'ha coneguda, l'ha tractada i l'ha estimada, ens reunim a la parròquia de l'Encarnació, a les 20 h, amb ganes de retre-li el nostre darrer adéu, a qui va ser durant molts d'anys l'ànima que impulsà, juntament amb el seu espòs, Josep M. Magrinyà, els agrupaments d'escoltes i de guies Jaume I i Verge de Lluc.

Vet ací el meu modest homenatge, senzill i sentit, a qui esdevé, a més d'una bona cap d'Agrupament del Guiatge de Mallorca, una bona i entranyable amiga, inoblidable.

Paquita Bosch i Capó
Conec la família Magrinyà Bosch, mentre m'exercesc com a vicari de la parròquia de Sant Nicolau, a Palma l'any 1968. Començ a acudir a ca seva, per fer-hi tasques de consiliari escolta a l'Agrupament Verge de Lluc, adscrit a la parròquia de l'Encarnació.

 
Powered by LifeType - Design by BalearWeb