Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca: "A Mallorca volem acollir"

ferret | 16 Febrer, 2017 00:08 | facebook.com google.com

Pel que he pogut esbrinar, sembla que tota la moguda comença amb la festa de la Candelera, el 2 de febrer d'enguany, quan apareix la primera nota feta pública a la xarxa d'FB.

Es tractta de la campanya «A Mallorca volem acollir», que porta el lema «Casa Nostra Casa Vostra»

S'hi convoca a una Manifestació per al 18 de febrer a les 18:30 h, amb sortida des de la plaça Major i arribada fins al passeig del Born, a Palma. 

Se'n crea un Esdeveniment, de la campanya la campanya «Casa Nostra Casa Vostra», que convida a treballar per fer visible la realitat que viuen les persones migrades i refugiades 

S'hi comparteixen vídeos , com també imatges enregistrades el mes de setembre de 2016 al camp de refugiats de Vasilika (Grècia), sense el permís de les autoritats competents.

Se'n fa una convidada, amb imatges enregistrades a Palma, la qual rep suports nombrosos i valuosos.

Es tracta d'organitzar una manifestació que va precedida d'accions múltiples i diverses, durant molts mesos seguits, a favor de refugiats i migrants, duites a terme a indrets diversos de Mallorca  i de Menorca:
Ateneus 
Bunyola
Campos 
Llevant 
Llucmajor 
Sóller 

En connexió amb el gran concert per als refugiats que es fa al Palau Sant Jordi el 12 de febrer de 2017, amb el suport d'OOPENYOURFUCKINGBORDERSMALAKAS  

Se'n fan ressò mitjans de comunicació com arabalearsOna Mediterrània ...

Hi fa suport el Consell de Mallorca on la presidenta del MEGM, Marta Serra  presenta el Manifest que s'ha de llegir el dia de la Manifestació.
Com també l'Ajuntament de Palma que se suma, així, a la manifestació convocada per acollir persones que cerquen refugi, comprometent-se a participar-hi directament i a renovar-ne la declaració institucional favorable a l'acollida de refugiats dins el terme municipal.


Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb