Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

La presència de Maria Ferret a Mallorca

ferret | 11 Abril, 2007 22:28 | facebook.com google.com

Dimecres, dia 11 d'abril, és convocada la reunió ordinària de la Comissió Executiva de la Junta del Patronat de la Fundació Maria Ferret.
Segons les informacions que tramet el president, Josep Lluís Riera, mentre s'efectua l'esmentada reunió, s'hi fan presents dues persones entranyables que hi són molt ben acollides: d'una banda, n'Elvira Bonnín, persona fortament vinculada al Guiatge de Mallorca durant tota la seva vida; i de l'altra, na Maria Ferret, fundadora del Moviment i presidenta vitalícia de la Fundació mallorquina que porta el seu nom.

Maria Ferret, en comentar que ja té 83 anys i que les cames ja no li responen com abans, amb el seu posat i les seves intervencions, es mostra com una dona que segueix ben de prop la tasca que desplega la Fundació a Mallorca.

Amb el seu tarannà característic, sempre tan acollidor, agraeix profundament a tothom la feina que s'hi està fent i envia salutacions a tota la gent de la Fundació, la que hi és a l'actualitat i la que hi ha estat en temps passats.

Sortosament, amb el pas del temps, cada cop és més nombrosa la gent que pren l'opció de dedicar-s'hi, a aquesta tasca fascinant d'engrescar una Fundació d'aquestes característiques, fortament lligada al Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

En ser una feina voluntària, realitzada amb molt de gust i ganes, sense cap afany de lucre, n'hi ha que s'hi poden dedicar amb major o menor intensitat; però sempre resulta satisfactori per a totohom comprovar que s'hi intenta fer qualque cosa que contribueixi d'alguna manera a “deixar aquest món una mica millor d'així com l'hem trobat”, com ensenya el fundador del Moviment Escolta, Baden Powell.

Na Maria Ferret, en visitar les dependències de la Fundació i saludar els membres de la Comissió Executiva, s'alegra ben molt en veure que s'hi continuen penjant notícies i dades, a aquest blog que porta el seu nom.

En mostrar-li la pantalla de l'ordinador on ha pogut veure tot això que s'hi queda enregistrat, ho troba tot ben interessant i li agrada moltísim... fins i tot la seva foto que presideix la pàgina...

Sempre resulta enriquidor el contacte directe que manté la Fundació Maria Ferret, a Mallorca, amb la família principatina Homs-Ferret; senyal clar de l'estreta relació que es va consolidant entre gent d'aquests dos territoris dels Països Catalans, en aquest cas, per la via del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Que sia per molt anys, que perduri sempre!

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb