Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Beques i concurs de la Fundació Maria Ferret

ferret | 25 Abril, 2007 22:24 | facebook.com google.com

Beques d'actuació o d'investigació Fundació Maria Ferret

Una de les finalitats de la Fundació és convertir-se en element dinàmic dins el món de l'educació i el lleure, mitjançant la promoció d'activitats i estudis en la línia de pensament i de principis del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca

Incidir en el camp educatiu i desenvolupar polítiques pedagògiques progressistes i avançades són alguns dels fonaments de la Fundació Maria Ferret.

L'actuació de la Fundació no ha de quedar restringida a l'àmbit exclusiu de l'Escoltisme i el Guiatge; ha de ser una entitat oberta a la societat, amb incidència positiva en el desenvolupament educatiu i social del país, potenciant i fent promoció dels valors, tarannà i objectius propis de l'Escoltisme i el Guiatge.

Una de les eines que utilitza la Fundació per tal d'aconseguir-ho és la concessió d'una beca anual d'educació o d'investigació, d'acord amb la línia educativa fixada conjuntament pel Patronat de la Fundació i l'Equip de Comissariat del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Enguany es proposa a totes les persones interessades treballar sobre interculturalitat, partint del títol:

"100 anys d'Escoltisme, per uns nous escoltes i per una nova societat: propostes"

La Fundació Maria Ferret, entitat lligada estretament al Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca acaba de fer pública la convocatòria de beques que concedeix anualment, corresponent a l'any 2007.

Igualment, ha quedat obert el termini per a la presentació d'aquells treballs que es vulguin fer concórrer al X Concurs de Fotografia

Tot això es fa d'acord amb el punt 7 del Pla d'actuació durant l'any 2007 -convocar i concedir la beca d'investigació: cercar vies d'edició de les beques guanyadores; convocar les beques 2007-.

I també d'acord amb el punt 3 Objectiusdel mateix Pla d'actuació: -convocar la X edició del concurs de fotografia Fundació Maria Ferret, ampliant la difusió i la dotació dels premis-.

Amb això, la Fundació Maria Ferret posa fil a l'agulla i en fa pública la convocatòria esmentada, com s'ha avesat a fer des de fa més de 10 anys enrere.

Comentaris

Concurs de fotografia

Alejandro Rosselló Martínez | 18/05/2007, 06:13

El meu fill està interessat en participar al concurs de fotografia, però no tenim les bases, ni els premis, ni on s'han de dur,....
Els hi agraïria ens ho fessin arribar.

Beques

Antònia Maria Miró | 21/02/2008, 14:04

Hola! Sóc n'Antònia Maria Miró de Capità Angelats, vaig anar a la branca de pioners de Sant Josep on tu, Pep Lluís, ens explicares tot el tema de les beques, una possible proposta per el tema d'enguany podria ser "escoltisme del segle XXI" ja que també és molt ampli, i a l'hora podrien sorgirmolts bons projectes que ajudassin als caps! quan sortiran les bases de la convocatòria d'enguany??

Una abraçada! Antònia Maria

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb