Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

VII Trobada d'Antics Escoltes de Catalunya, Mallorca i València

ferret | 13 Juliol, 2007 20:59 | facebook.com google.com

Són un grup de gent que, en un moment o altre, han estat actius en l'Escoltisme o en el Guiatge, ja sigui com a al·lots/al·lotes de les unitats, ja com a caps i responsables o com a pares i mares... Gent que estan agraïts a l'Escoltisme i al Guiatge per tot el que n'han rebut.

Per això volen ajudar que el Moviment Escolta i Guiatge continuï endavant al nostre país en el seu propòsit de formar ciutadan/es responsables i cristian/es compromeso/es...

Gent que gaudeix de trobar-se de tant en tant per reviure, com a adults, l'esperit escolta i guia, fomentant lligams d'amistat i ajut entre tot/es... Des del mes de febrer de l'any 2006, es constitueixen com a assemblea de col·laboradors de la Fundació Josep Sans, amb el nom d'Antics Escoltes i Guies.

D'aquesta manera, es concentren esforços en una mateixa direcció: donar suport a l'educació d'al·lots/al·lotes per mitjà de l'Escoltisme i el Guiatge.

El secretari, Jordi Canet, en nom de l'Equip Coordinador d'Antics Escoltes i Guies d'aquesta Fundació, informa que enguany es fa una Trobada en la qual antics escoltes de diverses generacions que tenen o han tingut una important projecció social o ciutadana, parlin de la seva experiència personal i de com veuen l'Escoltisme, tant mirant enrere com de cara al segle XXI.

Es tracta de la VII Trobada d'Antics Escoltes de Catalunya, Mallorca i València que se celebra a Barcelona els dies 12 i 13 d'octubre de 2007, d'acord amb un programa que molt gentilment ofereix Eduard Mas, en nom de l'Associació d'Antics Escoltes de Mallorca:

La convocatòria inclou recepció i benvinguda, seguida de taula rodona sobre la influència que ha tingut l'Escoltisme en la societat civil, passat, present i futur.

Després del dinar, s'aprofita la tarda per realitzar una visita cultural i es manté una reunió d'intercanvi d'experiències entre les entitats representades.

Dissabte, 13, sortida cap a Montserrat on es particia en la celebració de la Missa conventual al Santuari, i es realitza una visita al monestir. S'hi dina, es visita el Museu i es realitza el Comiat a les 7 de la tarda.

Per a la gent que es quedi fins l'endemà, se'ls ofereix un programa opcional.

Eduard Mas fa a saber que disposa del programa i la fitxa d'inscripció, i, a mes a més, diu que interessa saber, en principi, quanta gent està interessada a assistir a aquesta trobada per qüestions de reserva de bitllets de transport i d'allotjament. Considera que la trobada s'ho val, sobretot en coincidir amb la celebració del Centenari de l'Escoltisme i una diada de germanor entre tots els antics escoltes de Catalunya, València, Mallorca i pot ser que per primera vegada Menorca.

Anima la gent a inscriure-s'hi: anticsescoltes@megm.org

Traduccions:

- Español
- English
- Français

Comentaris

diaris

ester suades garcia | 26/10/2007, 13:44

notícies de españaya
i tipus de diaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb