Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

XV Premis Eladi Homs i Maria Ferret

ferret | 25 Novembre, 2008 09:11 | facebook.com google.com

Per quinzena vegada consecutiva la Fundació Maria Ferret, que fa part del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, organitza un acte públic, obert a tothom que hi vulgui participar i que consisteix a lliurar-hi uns premis específics.

Es tracta dels premis que porten el nom de les dues persones que introduïren i portaren aquest moviment educatiu a Mallorca, a la dècada dels anys 50 del segle passat, Eladi Homs Zimmer i Maria Ferret Español.

Enguany es concedeixen a Aina Moll i Marqués, i a Esteve Homs i Comas.

Per això mateix, com ha anat fent durant aquests darrers anys, també enguany el Patronat de la Fundació Maria Ferret -Escoltisme i Guiatge de Mallorca- convida a l'acte de lliurament de la 15a edició dels Premis Eladi Homs i Maria Ferret.

L'acte es fa divendres, dia 28 de novembre, a les 20:00 hores al saló d'actes de l'edifici de sa Nostra, a Son Fuster.

Durant l'acte hi ha d'actuar la coral d'Ireneu Segarra.

Una vegada més es pot comprovar que la llavor escampada a Mallorca pel matrimoni Homs-Ferret, i que han continuat conreant milers i milers de persones al llarg d'aquest darrer mig segle, continua donant-ne fruits.

Es veu ben a les clares amb l'activitat creixent que desplega el Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca, bé sia des de la Fundació Maria Ferret, bé sia des d'Aplec-Antics Escoltes de Mallorca, bé sia des dels nombrosos Agrupaments Escoltes que acullen caps i unitats amb l'afany de treballar fent tant com es pugui per deixar aquest món una mica millor d'així com l'hem trobat.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb