Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Reunió plenària del Patronat de la Fundació Maria Ferret

ferret | 16 Desembre, 2005 22:55 | facebook.com google.com

La Fundació Maria Ferret (Escoltisme i Guiatge de Mallorca) es va constituir com a fundació privada el 20 de setembre de 1993.
L'objecte social essencial de la Fundació és la promoció d'activitats culturals, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

D'acord amb els Estatuts, a la seu de la Fundació Maria Ferret, situada al carrer Seminari, 4, de Palma, amb la presència de gairebé tots els membres de la Junta del Patronat, se'n realitza la reunió plenària convocada prèviament divendres, 16 de desembre de 2005.

Presidida per Aina Benito i Porcel, la reunió esmentada gira entorn d'un document de treball sobre els objectius de la Fundació durant l'exercici 2006, alhora que n'elabora i aprova el Pla d'Actuació per a aquest període.

Aquest pla, que compta amb un pressupost que aprova el Patronat, té present nombroses activitats fundacionals com són, entre d'altres:
*** la publicació de beques premiades en anys anteriors
*** la convocatòra de les beques 2006
*** el lliurament dels Premis anuals de la Fundació
*** el Concurs de fotografia
*** els convenis amb altres entitats:
(UIB, Consell de Mallorca, Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca)

Així mateix, durant l'any 2006 es vol donar continuïtat a projectes que ja s'han iniciat en anys anteriors, com són:

+ Colònia agrícola de Gatamoix III
+ Jocs del món
+ Jornades d'aproximació al voluntariat
+ Gestió de finques com sa Torrentera (Sencelles), Son Serra (Santa Margalida), Gatamoix (Alcúdia) o s'Alova (Sóller)
+ D'altres projectes

Amb aquesta reunió plenària del Patronat de la Fundació Maria Ferret, poques hores abans que arribi en vaixell a Palma la Llum de la Pau de Betlem que escampen escoltes i guies d'arreu del món, es dóna un fort impuls als projectes que té marcats la Fundació Maria Ferret, els membres del Patronat de la qual que hi assisteixen són:

Aina Maria Benito (presidenta), Cecili Buele (vicepresident), Francesca Henales (secretària), Pere Albertí (vocal), Miquel Perelló (vocal), Eduard Mas (president Antics Escoltes de Mallorca), Josep Lluís Riera (vocal), Martina Perelló (vocal), Ignasi Forteza-Rei (vocal), Oriol Homs Ferret (vocal), i el director Santiago Hernàiz.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb