Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

XIII Concurs de Fotografia: Fundació Maria Ferret

ferret | 13 Maig, 2010 11:09 | facebook.com google.com

La Fundació Maria Ferret, com en anys anteriors, ha fet pública la convocatòria del Concurs de Fotografia que porta el seu nom.


Enguany se'n fa l'edició 13a, d'acord amb les bases següents:
Bases concurs fotografia 2010-a.pdf

BASES DEL CONCURS 2010

1. PARTICIPANTS:
La convocatòria és oberta a totes les persones sense distinció d’edat ni nacionalitat.
Els concurs es divideix en tres categories:
- Premi Maria Ferret. Sense límit d’edat.
- Premi ‘Sa Nostra Jove’. Persones fins a 30 anys.
- Premi Jove. Membres d’agrupaments fins a l’etapa Ruta, inclosa.

2. TEMA: “La millor imatge de les finques escoltes”,

3. OBRES:
Han de ser originals i inèdites, es a dir, no poden haver estat presentades a cap altre concurs de fotografia i han de ser presentades pel seu propi autor.
A les fotografies han d’aparèixer les finques que gestiona la Fundació Maria Ferret.
Cada concursant podrà presentar un màxim de 2 fotografies per categoria. Una mateixa persona pot presentar treball a més d’una categoria, sempre que compleixi els requisits establerts al punt 1.

4. CONDICIONS TÈCNIQUES:
Les fotografies poden ser en blanc i negre o en color, amb total llibertat de tècnica, sempre que siguin reproduïbles i amb posició horitzontal o vertical.
Se podran presentar fotografies analògiques i digitals.
Si les fotografies són analògiques s'han de presentar amb paper de dimensions de 18x24 cm, dins un sobre on es recullin les dades de l’autor (nom complet, telèfon i correu electrònic) i el títol del treball.
Si les fotografies són digitals es poden presentar en un CD o enviar per correu electrònic amb una qualitat mínima de 2731x2048 i 300ppp. Quedaran descartats els treballs que es rebin amb una mala qualitat.

5. LLIURAMENT DE TREBALLS:
Oficines de la Fundació Maria Ferret, al carrer Seminari, 4, 07001 Palma. També per correu electrònic: fundacio@fundaciomariaferret.org.
Si l’obra es presenta per correu electrònic, haurà de dur com a títol d’arxiu el títol o lema. Al correu hi figuraran les dades completes de l’autor.
Si l’obra es presenta en paper, es farà en un sobre tancat indicant a l’exterior el títol o lema i a l’interior les dades completes de l’autor (nom, cognoms, adreça, telèfon i adreça electrònica).
La Fundació Maria Ferret passarà a tenir la propietat intel·lectual de les obres guanyadores. Els autors participants al concurs accepten les presents bases i cedeixen la propietat intel·lectual de les obres a l’esmentada Fundació.

5. TERMINI DE PRESENTACIÓ DE TREBALLS: 21 de juny de 2010

6. DOTACIÓ:
Premi MARIA FERRET: Dotat amb diploma, 250,00 €, una càmera digital (patrocinada per MILAR CENTRE – ELECTRO FERRER INVERSIONS, SL) i la publicació de l’obra guanyadora com a portada de l’agenda del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca del curs 2010/2011.

Premi “SA NOSTRA JOVE”: Dotat amb diploma i 175,00 €, patrocinat per “SA NOSTRA” Caixa de Balears.

Premi JOVE: Dotat amb diploma i val de compra per valor de 100,00 €, patrocinat per INTERSPORT- KENIA.

Cap autor podrà obtenir més d’un premi.

7. VEREDICTE I LLIURAMENT DE PREMIS:
Els guanyadors es faran públic dins el mes de juliol. L’acte públic de lliurament dels premis es confirmarà a tots els participants per correu electrònic.

8. EL JURAT:
El jurat estarà format per tres representants del patronat de la Fundació Maria Ferret i per representants les entitats patrocinadores. Oportunament es comunicaran els noms dels constituents.

Palma, 3 de maig de 2010

Portal de reserves de la Fundació Maria Ferret

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb