Fundació Maria Ferret

La "Fundació Maria Ferret", des del mes de març de 1993, promou activitats formatives, culturals i de lleure, dins la línia del Moviment Escolta i Guiatge de Mallorca.

Nova direcció en l'Associació d'Antics Escoltes de Mallorca

ferret | 20 Febrer, 2008 22:31 | facebook.com google.com

L'Associació d'Antics Escoltes de Mallorca acaba de fer públic, amb la puntualitat i cura que la caracteritza des de fa dècades -gràcies a la labor inestimable de l'infatigable i bon company escolta Eduard Mas, el Butlletí Noves núm. 177, que inclou la programació de les activitats que organitza l'entitat en dates properes i la informació acurada sobre les desplegades darrerament.


Butlletí Noves 177.pdf

S'hi remarca la constitució de la nova Junta Directiva, triada a la XXI Assemblea Ordinària celebrada al monestir de Lluc el proppassat 3 de febrer, d'on surten elegits els onze membres que la componen a l'actualitat, presidits per Santi Hernàiz Alfosea.

S'hi despunta la voluntat d'esdevenir un veritable Aplec Scout d'Escoltes i Guies que deixen de fer servei als Agrupaments, i que volen seguir connectats a l'estil de vida que ofereix l'Escoltisme. Bona ruta! Fent Camí... Fent País... Fent Vida...

Comentaris

recepcio informacions

JOSE RIPOLL PALOU | 05/01/2010, 09:05

Fa mesos que no reb informnacio de cap caste.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb